Hernec d.o.o. | Tvrtka za izradu i prodaju vučnih kuka
Hernec VUČNE KUKE - kvaliteta i brza montaža

tel: 01 551-38-76 | gsm: 091 944-04-62

Vučne kuke Hernec

U mnogim slučajevima događa se da kvalitetu treba potražiti u inozemstvu, ali kod vučnih kuka srećom nije tako – vučne kuke Hernec ponose se visokom kvalitetom, a proizvodi ih domaća tvrtka Hernec d.o.o.!

Proizvode se u Sloveniji, zato su proizvodi uvijek na zalihi i na raspolaganju za trenutačnu isporuku. Time osiguravamo najkraće moguće rokove isporuke, a smanjujemo i troškove pakiranja i transporta koji predstavljaju znatan iznos kod uvoza proizvoda iz inozemstva. To posljedično znači da ćete kod nas platiti samo kvalitetu, bez nepotrebnih dodatnih troškova. Kvaliteta, brza isporuka i povoljna cijena – što biste stvarno više mogli poželjeti od proizvođača vučnih kuka?

Vučne kuke Thule

Vučne kuke robne marke Thule poznate su po svojoj nenadmašnoj kvaliteti i širokoj primjenjivosti. Vučne kuke Thule zadovoljit će sve vaše potrebe bez obzira na to kakav teret prevozite, jer su na raspolaganju najrazličitiji proizvodi za najrazličitije svrhe, a kuke su primjerene za ugradnju na gotovo svako vozilo.

Vučne kuke Thule nude kvalitetu koja je kod takvih proizvoda prijeko potrebna. Jednostavno si ne možete priuštiti kuke koje bi se slomile pod težinom tereta, zato izaberite Thule. Osim izrazite funkcionalnosti, tvrtka se brine i za estetiku, i to s ponudom vertikalnih vučnih kuka koje su ponajprije namijenjene vlasnicima nižih vozila i onima kojima nije svejedno kad je riječ o izgledu automobila. Ali bez obzira na to kakvo vozilo posjedujete, vučne kuke Thule naći će mjesto i na vašem automobilu – naime, tvrtka je originalni dobavljač za većinu robnih marki automobila!

Da li vam je potrebna u nevidljiva auto kuka? Mi ćemo se pobrinuti za sve.
Provjerite naše Thule-Brink nevidljive vučne kuke.

tel: 01 551-38-76 | gsm: 091 944-04-62

Odaberite marku i model vozila
i pošaljite nam upit